Recenzii

Recenzii

Ce spun cei care au fost la noi

Am fost si anul trecut si ne-a placut. Este placut la mare in extrasezon. Apartamentul este dotat cu tot ce trebuie, deosebit de curat. Cu siguranta revenim si in sezon.

Camburu Adrian în cuplu, scop de relaxare

Apartament primitor și cu o vedere incredibilă. Gazda ne-a făcut sa ne simțim ca acasă și am apreciat faptul ca a răspuns pozitiv oricărei solicitări. Localizare excelentă, la puțini metri de plaja, supermarket și restaurante aproape. Am avut un sejur excelent și am rămas plăcut impresionata de design și in special de curățenia din proprietate. Apartament complet echipat, foarte bine îngrijit și pregătit pentru asigurarea confortului turiștilor. Ne pare rau ca nu am stat mai multe zile.

Andreea cu prieteni, scop de relaxare

Totul este nou, bloc curat si linistit si fff aproape de plaja

Teglas

Deosebit

Ionita

Deosebit

Fejér individual, scop de relaxare

Apartamentul este dotat cu tot ceea ce este necesar. Dotarile sunt de calitate superioară, inclusiv vesela.

Valeria individual, scop de relaxare

Condiții excelente, amplasare lângă plaja

Stircu cu familie, scop de relaxare

Recomandat

Tudor cu familie, scop de relaxare

Apartament nou, curat, modern, lângă plajă, vedere superbă la mare.

Marcov cu familie, scop de relaxare

Recomandat

Nicolescu

Deosebit

Stan cu familie, scop de relaxare

Perfect ! Curat,aproape de plaja ,toate utilitatile ,inclusiv produse de curatenie ,tot ce este nevoie .Vom revenii cu drag !

Voinea cu familie, scop de relaxare

Conditii foarte bune, gazda foarte amabila, locatie aproape de plaja, recomand cu incredere

Andreescu cu familie, scop de relaxare

Un spatiu foarte frumos amenajat, curat, spatios, modern, baby friendly! Ne-am simtit extraordinar mai ales ca plaja era atat de aproape!

Emma cu familie, scop de relaxare

Locatie deosebita, foarte aproape de plaja cu vedere la mare. Dotata cu tot ce trebuie, nu am avut nicio grija. Lidl este la 5 minute de mers pe jos. Cu siguranta vom reveni si in timpul sezonului.

Camburu Adrian în cuplu, scop de relaxare

O locație minunata cu un răsărit de soare magic, in zilele senine, cafeaua are alt gust dimineata, ascultând marea, gazde primitoare, o sticlă de vin foarte bun primit din partea casei, un mediu perfect pentru a te simti respectat. Nu lipsește nimic de la cel mai mic detaliu, curat si cu foarte mult bun gust. Multumim pentru tot, ne vom întoarce cu drag. Ne-am simtit foarte bine. Totul la superlativ...

Diana Matei Florea

Apartament foarte frumos, foarte aproape de plajă, utilat cu tot ce ai nevoie. Recomand, cu siguranță vom reveni.

Gabriela Ciobanu

Am fost printre primii clienti si am avut o colaborare excelenta cu proprietarul. Ne-am simtit foarte bine si de aceea recomand aceasta locatie si confirm seriozitatea proprietarului. Sper sa colaboram in continuare! Succes!!

Nicoleta Epure